Legaturi utile

O alta metoda de a face bani pe internet este adf.ly .

Adf.ly este un serviciu de scurtare a URL-ului (adresei tale de internet). Mai mult de atat esti platit pentru fiecare persoana care viziteaza adresele tale URL. Nu trebuie sa ai un website pentru a face asta, adf.ly poate fi folosit pentru blogul tau, pentru videoclip-urile tale din Youtube, si pentru a scurta orice URL. Poti posta URL-urile tale scurtate pe Facebook, Twitter, forumuri, bloguri, site-uri personale, precum si orice site-uri de social networking.

De exemplu URL-ul scurtat pentru http://www.kurtmichael.blogspot.com este: http://adf.ly/1wWLC ,este mult mai eficient si... in plus castigi bani.

Ca tot am adus vorba de bani... primesti mai mult de 4$ pe 1000 de vizitatori care acceseaza link-urile tale. Daca ai o lista mare de prieteni in Facebook, Messenger, Twitter sau alte retele sociale nu ezita sa postezi acolo zilnic URL-urile tale scurtate.

Toata publicitatea este "family-safe" si nu este de genul pop-up. Detii un panou de control unde vezi statisticile, incasarile, ai la indemana o multime de unelte online. Suma minima de plata este de 5$ care poate ajunge direct in contul tau de Paypal.

Pentru inregistrare click aici









0 comentarii to "adf.ly scurtezi url-ul si primesti bani"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters