Legaturi utile


Alaturi de Paypal, Alertpay reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru stocat banii online si pentru cumparaturi.

Alertpay este un serviciu all-in-one cu ajutorul caruia poti trimite bani, plati sau primi bani in cateva secunde. Doar cu ajutorul unei adrese de email poti crea un cont care apoi sa iti aduca bani direct pe cardul tau.

Banii pe care ii castigi pe internet din site-urile PTC, PTR, PTSU, etc., poti da payout in Alertpay iar apoi sa retragi banii cu cardul tau. Mai mult de atat Alertpay are convertor automat pentru moneda romaneasca (Leu Ron) asa ca in fiecare moment vei stii cati bani sunt in contul tau.

La fel ca si Paypal, Alertpay este un serviciu gratuit, iar comisioanele pentru o tranzactie sunt extrem de mici, intre 0,5% -2,5%.

Datorita imbunatatirilor permanente ale sistemului sau Alertpay a devenit la fel de popular ca si Paypal, iar specialisti spun ca in curand Alertpay va lua locul Paypal. Acum ramane de vazut!

Eu recomand cu toata increderea Alertpay tuturor celor care au intrat in lumea tranzactiilor online. Pentru inregistrare click pe banner-ul de mai jos:






0 comentarii to "Alertpay - Cea mai sigura banca virtuala"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters