Legaturi utile

BUXPERIA Nu pare de mult lansat insa pare destul de sigur pentru inceput. Nici nu are prea multi membri inscrisi in momentul de fata , numarul lor fiind doar de 190, si totalul platilor efectuate pana acum de catre site este de 8$.

Ce ofera BUXPERIA: primesti 0.50$ la inregistrare indiferent ca esti membru free sau upgrade, 0.50$ cand devii membru upgradat, cate 0.07$ pentru fiecare membru pe care il aduci in sistem, si 2$ opentru fiecare upgrade al referalilor tai. Totul pare extraordinar pana acum? Corect? Bineinteles ca la toate astea trebuia sa existe si un "dar"... dar pentru fiecare click primesti 0.0001$ cu timer 10 secunde si un numar maxim de 15 click-uri pe zi. deci iti trebuie cam 100 de click-uri pentru un cent adica faci un cent in aproximativ 7 zile deci ajungi la limita de payout de 1$ abia 350 zile - daca vrei sa dai payout doar din click-uri.

Mai este interesant acum? ... Eu nu mai spun nimic! Nici macar niveluri de Upgrade member nu mi se par interesante, asa ca fiecare face cum crede. Cu toate astea cineva a reusit un payout de 1$. Iata dovada mai jos(imaginea a fost preluata de pe clubptc.net):











0 comentarii to "Buxperia.com plateste!!!"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters