Legaturi utile

Ce spune MoneyTube despre MoneyTube?
MoneyTube.ro este primul site romanesc de sharing (partajare de fisiere) video, imagini,mp3 si blogging. (Meta description: MoneyTube.ro Un site pentru upload nelimitat si vizionare de video, imagini si audio. In plus poti face download, poti crea propriul tau blog, iti faci sute de prieteni si castigi sute de premii si bani! )

DE CE SUNTEM UNICAT?
Moneytube.ro face distractiv şi uşor partajarea de fişiere video, fotografii,mp3 şi bloguri. Ne-am gandit : de ce ne-am opri acolo? Deci, am stabilit o platformă care schimbă modul in care oamenii cred despre crearea de reţele sociale şi merge dincolo de partajarea de fisiere.
Utilizarea MoneyTube.ro este GRATUITA, oricine putand sa se inregistreze super rapid.
MoneyTube.ro este un site de sharing(partajare fisiere) care plateste membrii 100% din venituri publicitare.

Pe Google se spune ca este un site de scammeri. Am tot cautat insa nu am gasit nici-o dovada de plata. Habar nu am ce sa zic! Mai pot spune ca are cateva mii videoclipuri interesante.

Site-ul are o valoare de 963$ conform www.mysitecost.com, asta inseamna 218 vizitatori unici si 654 pagini vizualizate pe zi. Daca ma intrebi pe mine, statistica arata jalnic, insa ... poate e doar o chestiune de moment.

0 comentarii to "Moneytube.ro plateste sau nu?"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala