Legaturi utile

De cand cu criza financiara tot mai multe persoane cauta metode de a face bani, si de cele mai multe ori ajung la varianta de a castiga bani online.

Acum cateva luni am vazut in ziarul Adevarul, parca un articol imens despre subiectul "bani pe internet", in care se spunea ca totul nu este decat o mare iluzie si ca din internet nu se pot castiga bani seriosi, in ciuda miilor de dovezi de plata a tuturor celor care au reusit deja asta.

Si totusi, se fac bani din internet?
Raspunsul este DA.

Se fac usor bani din internet?
Raspuns: Nimic nu e usor in viata asta! Deci NU!

Ce trebuie sa faci?
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, sa parcurgi mii de paginii despre tot felul de metode de castiguri online (adsense, pay per click, microworkers, scriitor de articole, blogging, etc.), sa tragi concluzii si intr-un final sa alegi ce ti se potriveste.

Am ales ce mi se potriveste si acum ce?
Acum trebuie sa te dedici 100% muncii tale. Cine spune ca banii se fac usor pe internet inseamna ca minte si ca nu a reusit inca sa obtina un venit constant timp de cateva luni macar de 500 euro pe luna.  Deci banii nu se castiga usor nicaieri. Concurenta este mare.

Un site de articole este anunturidrobeta.ro , a fost cumparat de un arab stabilit in Romania, mai exact din Drobeta Turnu Severin.




0 comentarii to "Bani pe internet din articole"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters