Legaturi utile

Marius Andrei Herta:

Chiar dacă înţelepciunea populară afirmă contrariul, bătaia nu este ruptă din Rai! Dezvoltarea psihică a copilului are deseori de suferit din cauza corecţiilor fizice pe care părinţii le aplică.

Michaela Stirbu:

Cred ca toti care suntem in acest grup ne aducem aminte de bataile pe care le luam in copilarie .Nu cred ca unul dintre noi are probleme psihice sau mai stiu eu ce traume din cauza unei "luare pe coaja"din copilarie .Unii copii sunt nazdravani si cu o personalitate puternica ,pe care cred eu ca nu-i pui doar cu o vorba la punct .In ziua de azi ,nu ai voie sa zbieri la copilul tau ca deja din scutece acesta stie ca exista Protectia Copilului .Consider ca noi si generatia noastra stim ce inseamna respect si cei 7 ani de acasa ...pe langa generatiile noi care ,mi-e jena sa spun ca sunt viitorul tarii .Totul pleaca de la educatia primita acasa .

Michaela Stirbu:

Adevarat ca sunt si cazuri extreme ,pentru ca nu exista padure fara uscaturi ,insa nu vreau sa fac referire la acele cazuri .Marius Andrei Herta cred ca esti prea extremist cand spui de acea "educatie"de la extrema .Noi vorbim in general de cazuri normale ...intalnite la tot pasul .










0 comentarii to "Bătaia nu este ruptă din Rai! - news feed facebook"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters