Legaturi utile

Vienna Clix nu a fost scam dintotdeauna. O vreme a functionat, si a functionat chiar foarte bine. Printe cele promise erau incluse: plata instant, totul se calcula in moneda euro, fiecare membru primea 0.03 euro pe click, iar de pe urma referalilor se primea 0,015 euro. Mai mult de atat, la inregistrare fiecare primea 1 euro in balanta si 1 euro pentru a inchiria referali.

Site-ul a inregistrat peste 22.000 de membri insa platile efectuate s-au oprit la suma totala de 2235 euro. In momentul de fata peste 100 de membri sunt activi in fiecare minut pe Vienna Clix, in speranta ca intr-o zi administratorul site-ului va reporni platile cum a fost si in cazul Gugubux care... apropo... dupa ce revenise cu forte noi pe lista site-urilor serioase a schimbat iar regulile.

In momentul de fata (15 iulie 2011) ViennaClix.com a blocat sectiunea "Request Payout" catre toti membrii. Cel mai ades intalnit mesaj la accesare acelei sectiuni este "This section has been disabled for your membership type".

Deci ViennaClix.com nu mai este o metoda de a face bani online, de a face bani pe internet, chiar daca pe net inca se mai gasesc pe unele site-uri dovezi de plata mai vechi ale acestui site.










0 comentarii to "Vienna Clix a devenit scam"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters