Legaturi utile

DonkeyMails - unul dintre cele mai vechi si sigure PTC-uri. Din 2005 pana in prezent a onorat toate platile adica peste 800.000 de ordine de plata , si are peste 400.000 de utilizatori activi.

DonkeyMails este siteul unde poti faci 2$ in primele 20 de minute de la inscriere cu ajutorul sectiunii Paid to SignUp, apoi in fiecare zi primesti mailuri si apar noi bannere "Paid to click". Mai mult de atat, mai poti primi bani pentru a revedea reclame pe care le-ai vazut deja insa pentru un pret mai mic prin "Get paid to review".

Daca ai un blog sau un website personal, DonkeyMails se gandeste si la promovarea lui, asa ca ai la dispozitie sectiunea "Manual Surf" unde, pe langa creditele primite pentru site-ul tau castigi bani care se duc direct in contul tau. De asemenea punctele de la sectiunea "Point to click" le poti transforma in cash sau in vizitatori pentru website-ul tau.  Ce sa zic, e o platforma foarte complexa unde poti face bani in diferite feluri, trebuie putina atentie si un pic de engleza.

Insa nu trebuie sa te opresti la click-uri, ca in toate celelalte afaceri online ai nevoie de referali pentru a incasa cat mai multi bani. Banii de inceput sunt doar un stimulent, doar ca sa vezi ca totul e real si ca functioneaza. Din click-uri nu vei face mai mult de 4-5$ pe luna asa ca munca abia acum incepe.

















0 comentarii to "O noua dovada de plata DonkeyMails"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters