Legaturi utile

Violenta intre parteneri - facebook post:

Marius Andrei Herta
Exista persoane care se cred puternici, in general sexul puternic profita de acest lucru.
Ce ne face pe noi sa credem ca avem acest drept. De ce spun drept? Pentru ca altfel nu ar reactiona astfel.
Sunt de parere ca atunci cand se da o palma, cel mai bine este sa renunti la relatie, egal in ce situatie este. In general dupa o palma se ajunge la un pumn si asa mai departe.
Persoanele care patesc asta, sunt sfatuite (de mine) sa anunte autoritatile. Sa nu va para rau, pentru ca atunci cand ai "luat-o in freza", partenerului nu ia parut rau. Atunci cand se intampla, sa renuntat de mult la respect. Respectul a ramas sub forma unui cuvant.
Respectul intre parteneri si oricine altcineva, trebuie sa rama in orice relatie. Atata timp cat exista respect, nu se ajunge la asta. Atat timp cat exista respect, copii se inteleg cu parintii, mai mult sau mai putin. Atunci cand acest lucru dispare, dispare si intelegerea.
Intre parteneri... ei trec prin incercari mult mai grele in relatie, de ce sa se ajunga la asta? De ce sa trecem peste orice lucru si cuvant care ne defineste pe noi ca Homo sapiens - oamnei moderini si inteligenti - si sa devenim animale?
Aceste persoane nu merita sa aiba pe cineva langa ele, cu atat mai mult un partener. Aceste persoane ar trebuii sa fie marcati cu ceva vizibil.
Gandeste-te daca ai lovit pe cineva, crezand ca tu ai dreptul si gandeste-te ca exista cineva, undeva, care te va pedepsi pentru acest lucru.
Asta este parerea mea despre violenta intre parteneri si violenta in general.










0 comentarii to "Violenta intre parteneri - facebook post"

Banci online

Paypal - cea mai de incredere banca virtuala

banci virtuale, paypal, banci online, siguranta banilor online

AlertPay - cea mai sigura banca virtuala



free counters